Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Крутьківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 34177256) був реорганізований і увійшов до складу Іркліївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Крутьки
Чорнобаївський район, Черкаська область

Життя - як свіча...

14 вересня  в Крутьківському НВК відбулася тематична лінійка «Від крові захлинається земля, від болю сльози навертаються на очі», присвячена вшануванню пам’яті воїна-кіборга, учасника АТО  Євгена Подолянчука.

 

    У вшануванні взяли участь: депутат обласної ради Микола Пошиваник, начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна, однополчанин районний військовий комісар майор  Василь Ткаченко, воїни АТО громади, сільський голова Ольга Положай, настоятель Свято-Миколаївської церкви Михайло, учнівський та педагогічний колектив Крутьківського НВК,  жителі села.

    На подвір’ї навчального закладу встановили стенд пам’яті Євгена Подолянчука, вшанували  його хвилиною мовчання та поклали квіти до його могили.

    Присутні подякували матері за сина-героя, який, не шкодуючи власного життя, захищав кордони України. Війна посилає жорстокі випробування. Ми втрачаємо кращих людей, справжніх Героїв.

    Герої не вмирають, вони вічно житимуть у наших серцях.  


    А  вже  16 вересня  в  крутьківському лісовому урочищі  «  Кузьминське»   зібралися  спортсмени    з  Чорнобаївського району та м.Кропивницького, щоб провести  турнір з пляжного футболу пам’яті   Євгена Подолянчука . Ідею започаткувати таке змагання  ініціював відомий волонтер нашого краю Юрій Батурін, яку всебічно підтримали і організовано та практично провели небайдужі люди громади. Це, насамперед,сільський голова Ольга Положай,місцеві підприємці Микола Ісаєнко,Анатолій Вовк,Людмила Палаш та фермери Микола Осіпенко,Петро Ус, Віктор Воропай,  Віктор Бойченко,Сергій Кикоть,керівництво «АГРОКО»,працівники культури,ентузіасти спорту Юрій Музика(забезпечив бездоганне суддівство), Олег Воропай,  В’ячеслав Попко і багато інших.

  В найкоротший термін був підготовлений футбольний майданчик за стандартами  пляжного футболу,виготовили ворота, які пофарбували учні школи, встановили прапорці  та розмітки. На змагання прибули шість команд,які були розбиті на дві підгрупи.Переможці підгруп грали за 1-2 місця,другі команди- за 3-4 місця. В напруженій боротьбі перемогу святкували місцеві футболісти з команди «АГРОКО»(в команді грали 2 АТОвці), друге місце завоювала команда с.Хрестителево, третє –ветерани славного колись чорнобаївського «Хлібороба»,четверте місце вибороли спортсмени СКА третього полку з міста Кропивницького(Кіровограду),п’яте завоювали ветерани крутьківської команди і на шостому- команда з с.Красенівки.

    Нагороди вручала мати  воїна-кіборга  Ніна Федорівна:за 1 місце- кубок,медалі і грамота,за 2 і 3 місця- медалі і грамоти,за 4-6 місця –подяки за активну участь  у  проведеному турнірі.

На церемонії відкриття,  під час змагань  та при нагородженні були присутні військовий комісар району Василь Ткаченко, сільський голова Ольга Положай, настоятель крутьківської Свято-Миколаївської церкви  отець Михайло. Перед початком змагань і після закінчення нагородження  прозвучав гімн нашої країни,який виконували всі учасники дійства та присутні. Потім відбувся поминальний обід.

Фінансову допомогу для проведення заходу надав засновник СТОВ «АГРОКО» Ігор Потапенко, а також місцевий фермер і безпосередній учасник   АТО   Іван Устименко.14вересня в школі

Тарас Лупій"Пісня-реквієм"

   

Мати Ніна Федорівна вручає нагороди

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua