Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Крутьківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 34177256) був реорганізований і увійшов до складу Іркліївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Крутьки
Чорнобаївський район, Черкаська область

27.09.2017

День села в Крутьках

    В Крутьках 27 вересня відзначали День села. Переповнений сільський Будинок культури ледве вмістив бажаючих  взяти участь в цих урочистостях. Розпочалося дійство з  вітання сільського голови Ольги Положай    та      благословення від місцевого священика отця Михаїла  , його також привітали   з ювілейною датою 25-річчям ,як почав в нашій Свято-Миколаївській церкві молитися за крутьківців.. Сестри Білики-Катерина Дем’янівна і Ганна Дем’янівна та  сестри Ольга Давиденко і Ганна Воропай презентували на виставці в клубному вестибюлі свої роботи з вишивки. Виставку забезпечила бібліотекар Валентина Мартиненко.   Учасники художньої самодіяльності Крутьківського будинку культури,місцевої школи, а також запрошені аматори сцени з сусідніх сіл Мельників та Благодатного дали разом чудовий концерт.

    Вшанували на святі   сільських трударів..золотих та срібних ювілярів подружнього життя.Це Григорій Свиридонович та Катерина Василівна Воропаї(50-річчя),Микола Семенович та Тетяна Іванівна Петренки(50-річчя),Ліда і Микола Щепаки(25-річчя), Олена та Олег Чанови(25-річчя),Наталію та Сергія Калашників(25-річчя).Є в селі і найповажніша пара,яка напередодні свята села відзначила 65 -річчя подружнього життя ,так зване залізне весілля. Це Григорій Гаврилович і Марія Іванівна Призи.Міцність їх союзу воістину те саме стійкості міцного заліза.Відзначили наймолодшу - Єву  Євич (1.5 місяці)- та найстаршу -Марію Григорівну Душку(95-й рік) - жительок села.

     Тепло сприймали глядачі виступ  самодіяльного гурту с.Благодатного Золотоніського р-ну на чолі з прекрасним тенором сільським головою Володимиром Янчим, дует мельниківських сусідів Жанну Герасимчук та Ларису Гладун, юних вокалістів з місцевої школи Нелю Воропай та Лілію Строгуш, віртуозів танцюристів під керуванням Павла Рябоконя,учнів-випускного класу із смішною сценкою «В гості  до баби й діда».     Святкового настрою додавав виступ  сільського хору  та солістів Тані Попко,Валі Євсевської, Ольги Мельник,Тараса Лупія. Дітлахи розважалися на атракціонах,  жителі і гості смакували козацькою кашею. А ведучі-солісти  Андрій Строгуш та Таїсія Мельник бездоганно і віртуозно провели дискотеку .Свято вдалося завдяки злагодженій співпраці  працівників сільської ради на чолі з сільським головою Ольгою Положай, працівників культури, громадськості, за фінансової підтримки місцевого сільгосптовариства «Агроко» в особі його засновника  Ігоря Потапенка. 

Решту фото та відеозвіт дивіться в  розділі "культура"

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua